Търсене в този блог

петък, 27 февруари 2015 г.

СПОМЕНИ(Мemorys)

По природа жените сме доста сантиментални, пазим разни дреболиики които ни напомнят за някой прекрасен миг от живота,  и не сме склонни  да се разделим с тях по никакъв начин.
Аз също не правя изключиние и в чекмеджетата във вкъщи имам скътани най-различни мили спомени под формата на самолетни билети, билети за входове в различни атракции и музей, гривнички от незабравима лятна ваканция и т.н и т.н. Понеже всичко е доста разпиляно и неподредено, се захванах и си направих малък албум за съхранение на спомените. Използвах като идея едно филмче на Ем от "Двете елши"- за направа на албум от пощенски пликове. Позволих си малко по разточителна откъм цветове корица на албума, а вътре в него използвах максимално пастелни и светли цветове хартии- за да падне акцента  върху залепеното в него.
За съжаление хартийте които използвах (въпреки плътноста си от 160гр) не се изпънаха съвсем добре върху основата от пликове- явно за подобен тип албуми е подходящ картон с плътност поне 200-220гр. Сложих и ластик за затваряне- тъй като в различни  филмчета за албуми, същите напълнени със спомени  трудно се затварят, а разтворени не изглеждат много красиви. Ето какво се получи




Simon Monday Challenge BlogSimon Wednesday Challenge Blog

Участвам с албума в двете предизвикателства на Simon  Says Stamp -от понеделник и сряда.

2 коментара:

  1. Beautiful album, the covers are lovely and the pockets inside delightful. Thanks for playing along with us at Simon Says Stamp Monday Challenge!

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful Album, love the papers you've used.
    Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
    Luv
    Debby

    ОтговорИзтриване